جانوران مهره‌دار - پستانداران: کوآتی بینی‌سفید

نام: کوآتی بینی‌سفید White-nosed coati
نام علمی: Nasua narica
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: سگ‌واران
خانواده: خرسکیان
سرده: بینی‌خرس‌ها
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن پیشین (۲۳/۰۳ تا ۱۵/۹۷ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌های جنوب غربی کشور آمریکا و سراسر مکزیک و آمریکای مرکزی
زندگانی: ۱۴ سال
سن بلوغ: ۲ سالگی
زادآوری: ۲ تا ۷ نوزاد (با ۷۸ روز زمان بارداری)
خوراک: همه‌چیزخواری ولی بیشتر شکار بی‌مهرگان و حشرات همچون سوسک، عنکبوت، عقرب، مورچه، موریانه، هزارپا و خرچنگ، مهره‌داران کوچک همانند موش، مارمولک و قورباغه، همچنین میوه و...
رنگ: قهوه‌ای گراینده به خاکستری، با پاهای سیاه و کناره‌های بازوها خاکستری رنگ، دارای دُمی با نوارهای تیره
اندازه: وزن ۴ تا ۶ کیلوگرم، بدن به درازای ۸۰ تا ۱۳۰ سانتی‌متر، دُم بیش از یک دوم درازای بدن
ویژگی: کوآتی بینی‌سفید جانوری تنهازیست و شب‌زی (هرچند ماده‌ها بیشتر روزگرد و گروه‌زیست هستند و دسته‌هایی با ۴ تا ۲۰ کوآتی برپا می‌کنند، که دربرگیرنده‌ی ماده‌ها و نرهای زیر ۲ سال است.)، دارای گوش‌های کوچک و پوزه‌ای دراز و نوک‌تیز، همچنین دارای پاهایی کوتاه و دُمی بلند برای ترازمند کردن خود در هنگام راه رفتن بر روی شاخه‌ی درختان، درخت‌نوردی توانا و دارای توانایی دید در شب و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: کوآتی بینی‌سفید

جانوران مهره‌دار - پستانداران: کوآتی بینی‌سفید

جانوران مهره‌دار - پستانداران: کوآتی بینی‌سفید

جانوران مهره‌دار - پستانداران: کوآتی بینی‌سفید

جانوران مهره‌دار - پستانداران: کوآتی بینی‌سفید

۵
از ۵
۳ مشارکت کننده