جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه بلانفورد

نام: روباه بلانفورد Blanford's fox
نام علمی: Vulpes cana
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: سگ‌واران
خانواده: سگان
سرده: روباه‌ها
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن پسین (۱۱/۶۰۸ تا ۵/۳۳۲ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: استپ‌های نیمه‌خشک و کوه‌های منطقه‌ی خاورمیانه و آسیای مرکزی
زندگانی: ۵ تا ۱۰ سال
سن بلوغ: ۱۰ تا ۱۲ ماهگی
زادآوری: ۱ تا ۳ نوزاد (با ۵۰ تا ۶۰ روز زمان بارداری)
خوراک: همه‌چیزخواری ولی بیشتر  شکار بی‌مهرگان و حشرات و میوه‌هایی همچون کَبَر، خرما، خربزه و انگور و...
رنگ: خاکستری-قهوه‌ای در پشت و زرد روشن در سینه و شکم، دارای دو نوار عمودی سیاه در زیر چشم‌ها
اندازه: وزن ۱/۵ تا ۳ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۴۲ سانتی‌متر، دُم به درازای ۳۲ سانتی‌متر
ویژگی: روباه بلانفورد یا شاه‌روباه King fox، جانوری شب‌زی و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر، دارای گوش‌هایی بزرگ برای خنک شدن بهتر و یافتن شکار، توانا به داشتن زیستگاهی تا ۱/۶ کیلومتر مربع و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه بلانفورد

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه بلانفورد

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه بلانفورد

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه بلانفورد

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه بلانفورد

۵
از ۵
۲ مشارکت کننده