​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دوبرادر

نام: عقاب دوبرادر Bonelli's eagle
نام علمی: Aquila fasciata
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: عقاب
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن میانه (۱۵/۹۷ تا ۱۱/۶۰۸ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: دشت‌های باز منطقه‌های کوهستانی و تپه‌ای جنوب اروپا، شمال آفریقا، منطقه‌ی خاورمیانه و جنوب و جنوب شرقی آسیا
زندگانی: ۲۰ سال
سن بلوغ: ناشناخته
زادآوری: ۲ تخم (با ۳۷ تا ۴۰ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار پستانداران کوچک همچون خرگوش، موش و سنجاب، پرندگان همانند کبک، کبوتر و کاکایی و...
رنگ: قهوه‌ای تیره در پشت و کرم‌رنگ با رگه‌های قهوه‌ای گراینده به سیاه در شکم، دارای نوک‌‌پایه، پاها و چشمانی زردرنگ
اندازه: وزن ۱/۴ تا ۲/۲ کیلوگرم برای نرها و ۲/۱ تا ۳ سانتی‌متر برای ماده‌ها، بدن به درازای ۵۵ تا ۷۴ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱۴۳ تا ۱۶۳ سانتی‌متر برای نرها و ۱۵۶ تا ۱۸۰ سانتی‌متر برای ماده‌ها (ماده‌ها ۱۰ درصد بزرگ‌ترند)
ویژگی: عقاب دوبرادر یا عقاب بونلی پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری در کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر، دارای نوکی بزرگ و خمیده، همچنین دارای بینایی بسیار خوب و پاها و بال‌هایی نیرومند، عقابی مهربان و همگون‌دوست (عقاب دوبرادر تخم‌های بی‌سرپرست یا جوجه‌هایی که پدر و مادر خود را از دست داده‌اند، چه از گونه‌ی خود و چه از دیگر پرندگان شکاری را پرورش می‌دهد)، دارای آشیانه‌هایی بزرگ با ژرفای ۶۰ و پهنای ۱۸۰ سانتی‌متر، توانا به داشتن زیستگاهی تا ۴۴ کیلومتر مربع و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دوبرادر

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دوبرادر

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دوبرادر

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دوبرادر

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دوبرادر

۵
از ۵
۱ مشارکت کننده