​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب طلایی

نام: عقاب طلایی Golden eagle
نام علمی: Aquila chrysaetos
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: عقاب
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی ائوسن (۵۵/۸ تا ۳۳/۹ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌ها وکوهستان‌های نیمکره‌ی شمالی زمین (اروپا، شمال آسیا و آمریکای شمالی)
زندگانی: ۳۲ سال (دربند ۴۶ سال)
سن بلوغ: ۴ تا ۷ سالگی
زادآوری: ۱ تا ۴ تخم (با ۴۲ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار بز کوهی، بچه آهو، روباه، گربه‌ی وحشی، سنجاب، خرگوش، مارموت، پرندگان، گاهی خزندگان و لاشه‌ی جانوران و...
رنگ: قهوه‌ای تیره در پشت و قهوه‌ای-طلایی روشن در پشت سر و گردن
اندازه: وزن ۴ کیلوگرم برای نرها و ۶/۳ کیلوگرم برای ماده‌ها، بدن به درازای ۶۶ تا ۱۰۲ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱/۸ تا ۲/۳۴ متر (ماده‌ها ۳۷ درصد سنگین‌ترند)
ویژگی: عُقاب طلایی گسترده‌ترین گونه‌ی عقاب در جهان، پرنده‌ای روزگرد، تک همسر، دارای نوکی بزرگ و خمیده و پنجه‌های نیرومند با توانایی بلند کردن جانورانی تا وزن ۸ کیلوگرم، همچنین دارای سرعت پروازی ۴۵ تا ۵۲ کیلومتر بر ساعت، هنگام شکار تا ۱۹۰ و هنگام شیرجه ۲۴۰ تا ۳۲۰ کیلومتر بر ساعت، توانا به داشتن زیستگاهی تا ۲۰۰ کیلومتر مربع و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب طلایی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب طلایی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب طلایی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب طلایی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب طلایی

۵
از ۵
۵ مشارکت کننده