​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب سرسفید

نام: عقاب سرسفید Bald eagle
نام علمی: Haliaeetus leucocephalus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: عقاب دریایی
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی ائوسن (۵۵/۸ تا ۳۳/۹ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌های نزدیک به آب در آلاسکا، کانادا، آمریکا و شمال مکزیک
زندگانی: ۲۰ تا ۳۰ سال (دربند تا ۵۰ سال)
سن بلوغ: ۴ تا ۵ سالگی
زادآوری: ۱ تا ۳ تخم (با ۳۴ تا ۳۶ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار ماهی (۶۶ تا ۹۰ درصد)، پرندگان کوچک همانند کشیم، ماهی‌گیرک، مرغابی و چَنگَر، پستانداران کوچک همچون خرگوش، سنجاب و راکون، گاهی لاشه‌خواری و...
رنگ: قهوه‌ای با سر و دُمی سفید، دارای نوک، پاها و چشمانی زرد رنگ
اندازه: وزن ۳ تا ۶/۳ کیلوگرم، بدن به درازای ۷۰ تا ۱۰۲ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱/۸ تا ۲/۳ متر (ماده‌ها ۲۵ درصد بزرگ‌ترند)
ویژگی: عُقاب سرسفید یا عقاب گَر پرنده‌ی ملی کشور آمریکا، تنها عقاب دریایی آمریکای شمالی، پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری در کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر، شناگری توانا، دارای نوکی بزرگ و خمیده، همچنین دارای بینایی بسیار خوب و پاها و بال‌هایی نیرومند، با توانایی پرواز تا بلندای ۳۰۰۰ متر، دارای سرعت پروازی ۵۶ تا ۷۰ و هنگام شیرجه ۱۲۰ تا ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت، همچنین دارای آشیانه‌هایی بزرگ با ژرفای ۶۰ و پهنای ۱۵۰ سانتی‌متر (بزرگ‌ترین آشیانه‌ی ثبت شده با ژرفای ۶/۱، پهنای ۲/۹ متر و وزن ۲۷۲۲ کیلوگرم) و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب سرسفید

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب سرسفید

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب سرسفید

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب سرسفید

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب سرسفید

۵
از ۵
۳ مشارکت کننده