جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی جفروی

نام: گربه‌ی جفروی Geoffroy's cat
نام علمی: Leopardus geoffroyi
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: گربه‌ایان
زیرخانواده: گربه‌ایان کوچک
سرده: پلنگچه‌ها
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی پلیستوسن (۲/۵۸ تا ۰/۰۱۱۷ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: درختستان‌های باز و درختچه‌زارهای کشورهای آرژانتین، بولیوی، برزیل، پاراگوئه و اروگوئه در جنوب آمریکای جنوبی
زندگانی: ۱۵ سال (دربند تا ۲۰ سال)
سن بلوغ: ۲۴ ماهگی برای نرها و ۱۸ ماهگی برای ماده‌ها
زادآوری: ۱ تا ۳ نوزاد (با ۷۲ تا ۷۸ روز زمان بارداری)
خوراک: شکار جوندگان همچون موش و خرگوش، مارمولک، حشرات، پرندگان و تخم آنان، گاهی غورباقه و ماهی و...
رنگ: زرد گراینده به قهوه‌ای با لکه‌هایی سیاه‌رنگ
اندازه: وزن ۲ تا ۵ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۶۰ سانتی‌متر، دُم به درازای ۳۱ سانتی‌متر، بلندای بدن ۲۰ سانتی‌متر
ویژگی: گربه‌ی جفروی جانوری تنهازیست و شب‌زی، کوه‌نورد، شناگر و ماهی‌گیری توانا و دارای توانایی دید در شب، توانا به داشتن زیستگاهی تا ۱۰ کیلومتر مربع برای نرها و ۳/۵ کیلومتر مربع برای ماده‌ها و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی جفروی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی جفروی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی جفروی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی جفروی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی جفروی

۵
از ۵
۷ مشارکت کننده