جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه آند

نام: روباه آند Culpeo
نام علمی: Lycalopex culpaeus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: سگ‌واران
خانواده: سگان
سرده: روباه‌های آمریکای جنوبی
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی پلیوسن (۵/۳۳۲ تا ۲/۵۶ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: منطقه‌های باز و جنگل‌های دامنه‌های رشته‌کوه آند در غرب آمریکای جنوبی
زندگانی: ۱۱ سال
سن بلوغ: ۱ سالگی
زادآوری: ۳ تا ۸ نوزاد (با ۵۵ تا ۶۰ روز زمان بارداری)
خوراک: همه‌چیزخواری همچون شکار پستانداران کوچک به‌ویژه خرگوش، پرندگان، مارمولک، بی‌مهرگان و حشرات، همچنین میوه، لاشه‌ی جانوران و...
رنگ: سرخ گراینده به قهوه‌ای در بالای سر، گردن، پهلوها و پاها، خاکستری در پشت و سفید در چانه، سینه و شکم
اندازه: وزن ۱۱/۴ کیلوگرم برای نرها و ۸/۴ کیلوگرم برای ماده‌ها، سر و بدن به درازای ۶۳ تا ۸۸ سانتی‌متر، دُم به درازای ۳۲ تا ۴۴ سانتی‌متر
ویژگی: روباه آند Andean fox یا روباه کولپئو Colpeo fox، جانوری شب‌زی و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه آند

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه آند

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه آند

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه آند

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه آند

۵
از ۵
۳ مشارکت کننده