​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پستانداران: جگوار

نام: جگوار Jaguar
نام علمی: Panthera onca
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: گربه‌ایان
زیرخانواده: پلنگیان
سرده: پلنگ‌مانندها
پایندگی: گونه‌ی در نزدیکی هشدار (NT) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی چیبانین (۷۸۱ تا ۱۲۶ هزار سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌های قاره‌ی آمریکا
زندگانی: ۱۱ سال (دربند تا ۲۲ سال)
سن بلوغ: ۳ تا ۴ سالگی برای نرها و ۲ تا ۳ سالگی برای ماده‌ها
زادآوری: ۱ تا ۲ نوزاد (با ۹۱ تا ۱۱۱ روز زمان بارداری)
خوراک: شکار برگچه‌خوار، مورچه‌خوار، تاپیر، آهو، گوزن، گراز، آگوتی، میمون، لاک‌پشت، تمساح، مار، ماهی و...
رنگ: زرد کم‌رنگ تا قهوه‌ای گراینده به زرد با لکه‌های گل‌مانند سیاه با یک یا چند خال کوچک درون آن‌ها (خال‌هایی بی‌همتا برای شناسایی همچون اثر انگشت آدمی)
اندازه: وزن ۵۶ تا ۹۶ کیلوگرم (گاه تا ۱۵۸ کیلوگرم)، سر و بدن به درازای ۱۱۲ تا ۱۸۵ سانتی‌متر، دُم به درازای ۴۵ تا ۷۵ سانتی‌متر، بلندای بدن ۶۸ تا ۷۵ سانتی‌متر (ماده‌ها ۱۰ تا ۲۰ درصد کوچک‌ترند)
ویژگی: جَگوار یا پلنگ آمریکایی بزرگ‌ترین گربه‌سان در قاره‌ی آمریکا و سومین گربه‌ی بزرگ جهان، همچنین جانوری تنهازیست و بیشتر شب‌زی، شناگری توانا، دارای آرواره‌ای پُرزور با نیرومندترین گاز در میان گربه‌سانان با توان سوراخ کردن لاک لاک‌پشت، با توانایی بالا رفتن از درختان با سرعت فراوان و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: جگوار

جانوران مهره‌دار - پستانداران: جگوار

جانوران مهره‌دار - پستانداران: جگوار

جانوران مهره‌دار - پستانداران: جگوار

جانوران مهره‌دار - پستانداران: جگوار

۵
از ۵
۱ مشارکت کننده