​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پستانداران: پلنگ برفی

نام: پلنگ برفی Snow leopard
نام علمی: Panthera uncia
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: گربه‌ایان
زیرخانواده: پلنگیان
سرده: پلنگ‌مانندها
پایندگی: گونه‌ی آسیب‌پذیر (VU) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن پسین (۱۱/۶۰۸ تا ۵/۳۳۲ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: بلندی‌های ۳۰۰۰ تا ۴۵۰۰ متری سرد رشته‌کوه‌های آسیای میانه و جنوب آسیا همچون هیمالیا
زندگانی: ۱۵ تا ۱۸ سال (دربند تا ۲۵ سال)
سن بلوغ: ۲ تا ۳ سالگی
زادآوری: ۲ تا ۳ نوزاد (با ۹۰ تا ۱۰۰ روز زمان بارداری)
خوراک: شکار گوسفند آبی هیمالیا، بز کوهی همالیا، غُرم یا میش کوهی، بز کوهی مارخور، کَل و بُز و...
رنگ: سفید گراینده به خاکستری با خال‌های گل‌مانند سیاه (خال‌هایی بی‌همتا برای شناسایی همچون اثر انگشت آدمی)
اندازه: وزن ۲۲ تا ۵۵ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۷۵ تا ۱۵۰ سانتی‌متر، دُم به درازای ۸۰ تا ۱۰۵ سانتی‌متر، بلندای بدن ۵۶ سانتی‌متر
ویژگی: پلنگ برفی کوچک‌ترین گونه‌ی سرده‌ی پلنگ‌مانندها، همچنین جانوری تنهازیست، دارای دُمی بسیار بلند برای ترازمندی بهتر و نگهداری بدن در برابر سرما، همچنین موهایی انبوه با بلندای ۵ تا ۱۲ سانتی‌متر با پوست کلفت و پشمی، توانا به داشتن زیستگاهی میان ۱۴۴ تا ۲۷۰ کیلومتر مربع برای نرها و ۸۳ تا ۱۶۵ کیلومتر مربع برای ماده‌ها و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: پلنگ برفی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: پلنگ برفی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: پلنگ برفی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: پلنگ برفی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: پلنگ برفی

۵
از ۵
۶ مشارکت کننده