جانوران مهره‌دار - دوزیستان: سمندر ماری تک‌انگشته

نام: سمندر ماری تک‌انگشته One-toed amphiuma
نام علمی: Amphiuma pholeter
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: دوزیستان
راسته: سمندر
زیرراسته: سمندرهای پیشرفته
خانواده: Amphiumidae
سرده: سمندرهای ماری
پایندگی: گونه‌ی در نزدیکی هشدار (NT) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی پالئوسن (۶۵/۵ تا ۵۵/۸ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: تالاب‌ها، نهرها و برکه‌های جنوب شرقی کشور آمریکا
زندگانی: ناشناخته
سن بلوغ: ناشناخته
زادآوری: ۵۰ تا ۷۰ تخم (با نزدیک به ۵ ماه زمان زاده شدن)
خوراک: شکار بی‌مهرگان و حشرات همچون خرچنگ، کرم حلقوی و لارو حشرات، همچنین گاهی لارو دوزیستان و ماهیان و...
رنگ: خاکستری-سیاه تا ارغوانی-قهوه‌ای
اندازه: بدن به درازای ۲۲ تا ۳۳ سانتی‌متر
ویژگی: سمندر ماری تک‌انگشته جانوری آبزی، شب‌زی و تنهازیست، دارای بدنی دراز، استوانه‌ای و مارگونه، همچنین دارای پوستی نرم، لیز و نمناک، دارای پاهای جلویی بسیار کوچک با یک انگشت و بدون پاهای پشتی، همچنین دارای چشمانی بدون پلک و دهانی بدون زبان، توانمند به بازسازی اندام آسیب‌دیده یا جدا شده‌ی بدن و...

جانوران مهره‌دار - دوزیستان: سمندر ماری تک‌انگشته

جانوران مهره‌دار - دوزیستان: سمندر ماری تک‌انگشته

جانوران مهره‌دار - دوزیستان: سمندر ماری تک‌انگشته

جانوران مهره‌دار - دوزیستان: سمندر ماری تک‌انگشته

جانوران مهره‌دار - دوزیستان: سمندر ماری تک‌انگشته

۵
از ۵
۱۱ مشارکت کننده