جانوران مهره‌دار - پستانداران: شیر دریایی استرالیایی

نام: شیر دریایی استرالیایی Australian sea lion
نام علمی: Neophoca cinerea
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: سگ‌واران
خانواده: فکان گوش‌دار
زیرخانواده: شیرهای دریایی
سرده: نوفک‌ها
پایندگی: گونه‌ی در دسترس آسیب (EN) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن (۲۳/۰۳ تا ۵/۳۳۲ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: کرانه‌ها و جزیره‌های غرب و جنوب غربی کشور استرالیا
زندگانی: ۲۴ سال
سن بلوغ: نرها ۶ سالگی و ماده‌ها ۳ سالگی
زادآوری: ۱ نوزاد (با ۵۱۲ تا ۵۷۶ روز زمان بارداری)
خوراک: شکار ماهیان استخوانی، سرپایان همچون ماهی مرکب، سپیداج، هشت‌پا و...
رنگ: نرها قهوه‌ای تیره با یال زرد و ماده‌ها حنایی یا نقره‌ای در پشت و کرم در شکم
اندازه: وزن ۳۰۰ کیلوگرم برای نرها و ۱۰۵ کیلوگرم برای ماده‌ها، بدن به درازای ۲/۵ متر برای نرها و ۱/۸ متر برای ماده‌ها (نرها نزدیک به ۳ برابر سنگین‌ترند.)
ویژگی: شیر دریایی استرالیایی جانوری گروه‌زیست و نیمه‌آبزی، همچنین جانوری بزرگ‌پیکر و نیرومند، دارای سری همانند سر سگ، چشمانی درشت و پوزه‌ای کوتاه، همچنین دارای ۴ باله به‌جای دست‌ها و پاها (این جانور می‌تواند با باله‌های خود بر روی زمین به آسانی راه برود و بدود.)، دارای بینایی و شنوایی بسیار خوب، همچنین دارای سبیل‌هایی بلند برای یافتن خوراک در دریا، نرها دارای پیشانی پهن و بلند، پوزه‌ای تخت و یالی از موهای زبر در پیرامون گردن، شناگری توانا با توانایی فرو رفتن تا ژرفای ۳۷ متری و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: شیر دریایی استرالیایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: شیر دریایی استرالیایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: شیر دریایی استرالیایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: شیر دریایی استرالیایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: شیر دریایی استرالیایی

۵
از ۵
۸ مشارکت کننده