جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب کاکل‌دراز

نام: عقاب کاکل‌دراز Long-crested eagle
نام علمی: Lophaetus occipitalis
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: Lophaetus
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی ائوسن (۵۵/۸ تا ۳۳/۹ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: درختستان‌های نمناک نزدیک به آب زیر صحرای بزرگ آفریقا
زندگانی: ناشناخته
سن بلوغ: ناشناخته
زادآوری: ۱ تا ۲ تخم (با ۴۲ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار جوندگان همچون موش نیزار بزرگ و موش‌های مانداب، پرندگان، مارمولک، قورباغه، گاهی ماهی و حشرات و...
رنگ: قهوه‌ای گراینده به سیاه، با نوک‌پایه، پاها و چشمانی زرد رنگ
اندازه: وزن ۹۱۲ تا ۱۳۰۰ گرم برای نرها و ۱۳۰۰ تا ۱۵۰۰ گرم برای ماده‌ها، بدن به درازای ۵۳ تا ۵۸ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱۱۰ تا ۱۲۰ سانتی‌متر
ویژگی: عقاب کاکل‌دراز پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری در کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر، دارای تاجی از پرهای بلند و نوکی بزرگ و خمیده، همچنین دارای بینایی بسیار خوب و پاها و بال‌هایی نیرومند و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب کاکل‌دراز

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب کاکل‌دراز

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب کاکل‌دراز

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب کاکل‌دراز

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب کاکل‌دراز

۰
از ۵
۰ مشارکت کننده