جانوران مهره‌دار - پرندگان: سنقر تالابی غربی

نام: سنقر تالابی غربی Western marsh harrier
نام علمی: Circus aeruginosus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: سنقر
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن پسین (۱۱/۶۰۸ تا ۵/۳۳۲ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: نی‌زارهای تالاب‌ها و باتلاق‌ها و همچنین کشتزارهای اروپا، شمال غربی آفریقا، غرب آسیا و آسیای میانه (زمستان‌ها در قاره‌مانند هند و زیر صحرای بزرگ آفریقا)
زندگانی: ۲۰ سال
سن بلوغ: ۲ سالگی
زادآوری: ۳ تا ۸ تخم (با ۳۱ تا ۳۸ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار پرندگان (۷۰ تا ۸۰ درصد) همچون پرندگان آوازخان کوچک و همچنین پرندگان آبزی به‌ویژه اردک، چارخوی مرداب و چنگر اوراسیایی، تخم و جوجه‌ی پرندگان، پستانداران کوچک، خزندگان، دوزیستان، ماهیان، بی‌مهرگان و حشرات و...
رنگ: نرها قهوه‌ای گراینده به سرخ با رگه‌های زرد روشن در سر و سینه، ماده‌ها قهوه‌ای تیره با سر، گلو و شانه‌هایی به‌رنگ زرد روشن
اندازه: وزن ۴۰۰ تا ۶۵۰ گرم برای نرها و ۵۰۰ تا ۸۰۰ گرم برای ماده‌ها، بدن به درازای ۴۳ تا ۵۴ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱۱۵ تا ۱۳۰ سانتی‌متر
ویژگی: سُنقُر تالابی غربی پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری در کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر، دارای نوکی بزرگ و خمیده، همچنین دارای بینایی بسیار خوب و پاها و بال‌هایی نیرومند، دارای پروازهایی کم‌فراز و آشیانه‌هایی بر روی زمین (سنقرها به‌هنگام شکار نزدیک به زمین پرواز می‌کنند و آشیانه‌ی خود را نیز بر روی زمین می‌سازند.) و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: سنقر تالابی غربی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: سنقر تالابی غربی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: سنقر تالابی غربی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: سنقر تالابی غربی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: سنقر تالابی غربی

۵
از ۵
۲ مشارکت کننده