جانوران مهره‌دار - پستانداران: خدنگ گراندیدیه

نام: خدنگ گراندیدیه Grandidier's mongoose
نام علمی: Galidictis grandidieri
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: زبادمانندهای ماداگاسکار
سرده: راسوزبادها
پایندگی: گونه‌ی در دسترس آسیب (EN) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن (۲۳/۰۳ تا ۵/۳۳۲ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: منطقه‌های بیابانی جنوب غربی کشور ماداگاسکار
زندگانی: در طبیعت ناشناخته (دربند ۲۰ سال)
سن بلوغ: ۲ سالگی
زادآوری: ۱ نوزاد (با ۹۰ روز زمان بارداری)
خوراک: شکار بی‌مهرگان و حشرات به‌ویژه سوسک و عقرب، جوندگان کوچک، مارمولک و...
رنگ: قهوه‌ای کم‌رنگ یا خاکستری، با ۸ نوار افقی تیره
اندازه: وزن ۵۰۰ تا ۵۹۰ گرم، سر و بدن به درازای ۳۲ تا ۴۰ سانتی‌متر، دُم به درازای ۲۸ تا ۳۰ سانتی‌متر
ویژگی: خدنگ گراندیدیه جانوری همانند زَبّادان ولی بسیار نزدیک به خانواده‌ی خدنگان، همچنین جانوری شب‌زی و جفتی، دارای توانایی دید در شب، همچنین دارای پاهایی کوتاه و دُمی بلند برای ترازمند کردن خود در هنگام راه رفتن بر روی شاخه‌ی درختان و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: خدنگ گراندیدیه

جانوران مهره‌دار - پستانداران: خدنگ گراندیدیه

جانوران مهره‌دار - پستانداران: خدنگ گراندیدیه

جانوران مهره‌دار - پستانداران: خدنگ گراندیدیه

جانوران مهره‌دار - پستانداران: خدنگ گراندیدیه

۵
از ۵
۲ مشارکت کننده