​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پستانداران: ببر سیبری

نام: ببر سیبری Siberian tiger
نام علمی: Panthera tigris tigris
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: گربه‌ایان
زیرخانواده: پلنگیان
سرده: پلنگ‌مانندها
پایندگی: گونه‌ی در دسترس آسیب (EN) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن پسین (۱۱/۶۰۸ تا ۵/۳۳۲ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: رشته‌کوه سیخوته-آلیند در سرزمین پریمورسکی در بخش‌های جنوبی شمال شرق روسیه
زندگانی: ۱۶ تا ۱۸ سال (دربند تا ۲۵ سال)
زادآوری: ۲ تا ۴ نوزاد (با ۳ تا ۳/۵ ماه زمان بارداری)
خوراک: شکار واپیتی منچوری، آهوی ختن سیبری، گوزن موس، شوکای سیبری، گوزن ژاپنی، گراز، خرس سیاه آسیایی، خرس قهوه‌ای، خرگوش، ماهی آزاد و...
ویژگی: ببر سیبری بزرگ‌ترین زیرگونه‌ی ببر و بزرگ‌ترین گربه‌سان زنده‌ی جهان، دارای خط‌های عمودی تیره بر روی پوست سرخ-نارنجی، اندامی ماهیچه‌ای و چالاک، پاهایی نیرومند، بلندترین دندان نیش در میان درندگان با ۷/۵ سانتی‌متر بلندا، همچنین داشتن توانایی شنا در آب، با وزن ۱۸۰ تا ۳۰۶ کیلوگرم برای نرها و ۱۰۰ تا ۱۶۷ کیلوگرم برای ماده‌ها، دارای بدنی به بلندای ۱۰۰ تا ۱۲۰ سانتی‌متر و به درازای ۱۷۸ تا ۲۰۸ سانتی‌متر (بدون دُم، میانگین درازای دُم ۹۹ سانتی‌متر) برای نرها و ۱۶۷ تا ۱۸۲ سانتی‌متر (بدون دُم، میانگین درازای دُم ۹۱ سانتی‌متر) برای ماده‌ها و...
-----
بن‌مایه: فرتورچین (https://farturchin.com)

جانوران مهره‌دار - پستانداران: ببر سیبری

جانوران مهره‌دار - پستانداران: ببر سیبری

جانوران مهره‌دار - پستانداران: ببر سیبری

جانوران مهره‌دار - پستانداران: ببر سیبری

جانوران مهره‌دار - پستانداران: ببر سیبری

۰
از ۵
۰ مشارکت کننده