جانوران مهره‌دار - پرندگان: کرکس سرسفید

نام: کرکس سرسفید White-headed vulture
نام علمی: Trigonoceps occipitalis
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: Trigonoceps
پایندگی: گونه‌ی رو به نابودی (CR) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی ائوسن (۵۵/۸ تا ۳۳/۹ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: درختستان‌ها، منطقه‌های جنگلی باز و ساوانا یا گَرم‌دشت‌های خشک زیر صحرای بزرگ آفریقا
زندگانی: ۲۰ سال
سن بلوغ: ناشناخته
زادآوری: ۱ تخم (با ۵۵ تا ۵۶ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: لاشه‌ی جانوران، همچنین شکار ماهی، بی‌مهرگان و حشرات و...
رنگ: قهوه‌ای تیره تا سیاه، با سر و گردنی سفید و نوکی صورتی
اندازه: وزن ۴/۷ کیلوگرم، بدن به درازای ۷۲ تا ۸۵ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۲/۱ تا ۲/۳ متر
ویژگی: کرکس سرسفید پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری در کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر، پرنده‌ای سودمند با توانایی پاک‌سازی زمین از بیماری و گندیدگی با خوردن لاشه‌ی جانوران، دارای سر و گردنی بی‌پَر برای پایین نگاه داشتن دمای بدن و جلوگیری از آلوده شدن در هنگام خوردن لاشه، با گردنی بلند و باریک با پَرهای بلند و شنل‌مانند در پیرامون آن و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: کرکس سرسفید

جانوران مهره‌دار - پرندگان: کرکس سرسفید

جانوران مهره‌دار - پرندگان: کرکس سرسفید

جانوران مهره‌دار - پرندگان: کرکس سرسفید

جانوران مهره‌دار - پرندگان: کرکس سرسفید

۵
از ۵
۱ مشارکت کننده