جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دم‌سفید

نام: عقاب دم‌سفید White-tailed eagle
نام علمی: Haliaeetus albicilla
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: عقاب دریایی
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن میانه (۱۵/۹۷ تا ۱۱/۶۰۸ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌ها و دشت‌های نزدیک به آب همچون کرانه‌های دریاها، دریاچه‌ها و رودهای قاره‌های اروپا و آسیا
زندگانی: ۱۲ تا ۲۰ سال (دربند ۴۲ سال)
سن بلوغ: ۵ تا ۶ سالگی
زادآوری: ۱ تا ۳ تخم (با ۳۸ تا ۴۲ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار ماهی، پرندگان به‌ویژه گونه‌های آبزی، پستانداران کوچک، همچنین لاشه‌ی جانوران و...
رنگ: قهوه‌ای، با سر، گردن و سینه‌ای کم‌رنگ‌تر، دارای دُمی سفید و نوک، نوک‌پایه، پاها و چشمانی زرد رنگ
اندازه: وزن ۳/۱ تا ۵/۴ کیلوگرم برای نرها و ۴ تا ۶/۹ کیلوگرم برای ماده‌ها، بدن به درازای ۶۶ تا ۹۴ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱/۷۸ تا ۲/۴۵ متر
ویژگی: عقاب دُم‌سفید یا عقاب دریایی دُم‌سفید White-tailed sea-eagle، چهارمین عقاب بزرگ جهان، پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری در کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر، دارای نوکی بزرگ و خمیده، همچنین دارای بینایی بسیار خوب و پاها و بال‌هایی نیرومند، دارای آشیانه‌هایی بزرگ با ژرفای ۲ تا ۳ متر و پهنای ۱ تا ۲ متر، توانا به داشتن زیستگاهی تا ۱۳۰ کیلومتر مربع و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دم‌سفید

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دم‌سفید

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دم‌سفید

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دم‌سفید

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دم‌سفید

۵
از ۵
۱ مشارکت کننده