جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب شاهی اسپانیایی

نام: عقاب شاهی اسپانیایی Spanish imperial eagle
نام علمی: Aquila adalberti
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: عقاب
پایندگی: گونه‌ی آسیب‌پذیر (VU) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن میانه (۱۵/۹۷ تا ۱۱/۶۰۸ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: درختستان‌های دِایسا Dehesa در مرکز و جنوب غربی اسپانیا و جنوب غربی پرتغال در جزیره‌مانند ایبری در جنوب شرقی اروپا
زندگانی: ۳۱ سال (دربند ۴۴ سال)
سن بلوغ: ۵ سالگی
زادآوری: ۲ تا ۳ تخم (با ۴۳ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار پستانداران کوچک همچون خرگوش اروپایی (۵۸ درصد)، خرگوش گرانادا، راسو و جوجه‌تیغی، پرندگان همانند چنگر اوراسیایی، مرغابی، غاز، کبک، کبوتر و کلاغ و...
رنگ: قهوه‌ای گراینده به سیاه با لکه‌های سفید یا کرم‌رنگ، پشت سر و گردن به‌رنگ سبزه‌ی کم‌رنگ، دارای توده‌ای از لکه‌های سفید بر روی شانه‌ها و نوک‌پایه و پاهایی زردرنگ
اندازه: وزن ۲/۵ تا ۴/۸ کیلوگرم، بدن به درازای ۷۲ تا ۸۵ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱۷۷ تا ۲۲۰ سانتی‌متر
ویژگی: عقاب شاهی اسپانیایی یا عقاب شاهی ایبریایی Iberian imperial eagle، پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری در کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر، دارای نوکی بزرگ و خمیده، همچنین دارای بینایی بسیار خوب و پاها و بال‌هایی نیرومند، توانا به داشتن زیستگاهی نزدیک به ۲۰ کیلومتر مربع و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب شاهی اسپانیایی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب شاهی اسپانیایی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب شاهی اسپانیایی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب شاهی اسپانیایی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب شاهی اسپانیایی

 

۵
از ۵
۶ مشارکت کننده