​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه خاکستری

نام: روباه خاکستری Gray fox
نام علمی: Urocyon cinereoargenteus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: سگ‌واران
خانواده: سگان
سرده: دُم‌دارسگ
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی پلیوسن (۵/۳۳۲ تا ۲/۵۶ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌ها و منطقه‌های صخره‌ای نیمه‌ی جنوبی آمریکای شمالی، سراسر آمریکای مرکزی و شمال آمریکای جنوبی
زندگانی: ۶ تا ۸ سال (دربند ۱۲ سال)
سن بلوغ: ۱۰ ماهگی
زادآوری: ۱ تا ۷ نوزاد (با ۵۳ تا ۶۳ روز زمان بارداری)
خوراک: همه‌چیزخواری ولی بیشتر میوه‌ی گیاهان و شکار بی‌مهرگان و حشرات، همچنین شکار جوندگان همچون خرگوش و موش، پرندگان و تخم آنان و...
رنگ: خاکستری در سر و پشت، سرخ در پهلوها و سفید در چانه، سینه و شکم
اندازه: وزن ۳/۶ تا ۷ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۷۶ تا ۱۱۲ سانتی‌متر، دُم به درازای ۲۷ تا ۴۴ سانتی‌متر
ویژگی: روباه خاکستری جانوری شب‌زی و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر، با توانایی بالا رفتن از درختان تا بلندای ۱۸ متر و راه رفتن و پریدن بر روی شاخه‌ها، توانا به داشتن زیستگاهی میان ۰/۸ تا ۶/۸ کیلومتر مربع و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه خاکستری

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه خاکستری

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه خاکستری

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه خاکستری

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه خاکستری

۵
از ۵
۱ مشارکت کننده