جانوران مهره‌دار - پستانداران: گراز دریایی

نام: گراز دریایی Walrus
نام علمی: Odobenus rosmarus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: سگ‌واران
خانواده: دریاگرازان
سرده: گرازهای دریایی
پایندگی: گونه‌ی آسیب‌پذیر (VU) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی پلیستوسن (۲/۵۸ تا ۰/۰۱۱۷ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: کرانه‌ها، جزیره‌ها و یخ‌های اقیانوس یخ‌بسته‌ی شمالی و شمال اقیانوس‌های آرام و اطلس
زندگانی: ۳۰ تا ۴۰ سال
سن بلوغ: نرها ۷ تا ۱۰ سالگی و ماده‌ها ۵ تا ۷ سالگی
زادآوری: ۱ نوزاد (با ۳۳‍۱ روز زمان بارداری)
خوراک: بیشتر شکار صدف، همچنین شکار میگو، خرچنگ، کرم لوله‌ای، مرجان دریایی، آب‌دزدک دریایی، خیار دریایی و...
رنگ: خاکستری روشن تا قهو‌ه‌ای گراینده به زرد
اندازه: وزن ۸۰۰ تا ۱۷۰۰ (گاه تا ۲۰۰۰) کیلوگرم برای نرها و ۴۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم برای ماده‌ها، بدن به درازای ۲/۲ تا ۳/۶ متر (نرها نزدیک به ۲ برابر سنگین‌ترند.)
ویژگی: گُراز دریایی تنها گونه‌ی خانواده‌ی گرازهای دریایی، جانوری گروه‌زیست و نیمه‌آبزی، همچنین جانوری بزرگ‌پیکر و نیرومند، دارای چشمانی کوچک و کم‌توان، دُمی کوتاه و ۴ باله به‌جای دست‌ها و پاها (این جانور کمتر از آب بیرون می‌آید و با باله‌های خود به سختی بر روی زمین راه می‌رود.)، همچنین دارای دندان‌های نیش یا عاج‌هایی به بلندای ۱ متر و وزن ۵/۴ کیلوگرم، دارای ۴۰۰ تا ۷۰۰ سبیل در ۱۳ تا ۱۵ ردیف به درازای ۳۰ سانتی‌متر برای یافتن خوراک در دریا، شناگری توانا با سرعت شنای ۷ تا ۳۵ کیلومتر بر ساعت و توانایی فرو رفتن تا ژرفای ۵۰۰ متری و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گراز دریایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گراز دریایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گراز دریایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گراز دریایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گراز دریایی

۵
از ۵
۴ مشارکت کننده