جانوران مهره‌دار - پستانداران: کفتار قهوه‌ای

نام: کفتار قهوه‌ای Brown hyena
نام علمی: Parahyaena brunnea
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: کفتاران
سرده: Parahyaena
پایندگی: گونه‌ی در نزدیکی هشدار (NT) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی پلیوسن (۵/۳۳۲ تا ۲/۵۸۸ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: منطقه‌های بیابانی و نیمه‌بیابانی (بیابان‌های کالاهاری و نامیب) و درختستان‌های کشورهای آفریقای جنوبی، نامیبیا، بوتسوانا، غرب و جنوب زیمبابوه و جنوب موزامبیک در قاره‌ی آفریقا
زندگانی: ۱۲ تا ۱۳ سال
سن بلوغ: نرها ۴۰ ماهگی و ماده‌ها ۲۴ ماهگی
زادآوری: ۱ تا ۵ نوزاد (با ۹۰ تا ۹۷ روز زمان بارداری)
خوراک: همه‌چیزخواری ولی بیشتر لاشه‌خواری، همچنین شکار جوندگان، پرندگان و تخم آنان، گاهی بی‌مهرگان و حشرات، همچنین میوه‌ی گیاهان و...
رنگ: قهوه‌ای تیره، با گردنی کرم رنگ، دارای پاهایی راه‌راه با رنگ‌های قهوه‌ای و سفید
اندازه: وزن ۴۰ تا ۴۳ کیلوگرم برای نرها و ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برای ماده‌ها، سر و بدن به درازای ۱۰۵ تا ۱۲۵ سانتی‌متر، دُم به درازای ۲۵ تا ۳۵ سانتی‌متر، بلندای بدن ۷۰ تا ۸۰ سانتی‌متر
ویژگی: کفتار قهوه‌ای یا گرگ ساحلی Strandwolf، کم‌یاب‌ترین گونه‌ی کفتار در جهان، جانوری شب‌زی و گروه‌زیست با ۴ تا ۶ کفتار در هر گله، تک‌همسر، دارای دُمی کوتاه و یالی بلند بر روی گردن و پشت، همچنین دارای پاهای جلویی بلندتر و سرعت ۵۰ کیلومتر بر ساعت، جانوری سودمند با توانایی پاک‌سازی زمین از بیماری و گندیدگی با خوردن لاشه‌ی جانوران، دارای آواهای گوناگون و دندان‌ها و آرواره‌هایی نیرومند برای خُرد کردن استخوان‌های لاشه‌ها، همچنین دارای موهایی با ۳۰ سانتی‌متر بلندا، توانا به داشتن زیستگاهی میان ۱۷۰ تا ۴۸۰ کیلومتر مربع برای هر گله و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: کفتار قهوه‌ای

جانوران مهره‌دار - پستانداران: کفتار قهوه‌ای

جانوران مهره‌دار - پستانداران: کفتار قهوه‌ای

جانوران مهره‌دار - پستانداران: کفتار قهوه‌ای

جانوران مهره‌دار - پستانداران: کفتار قهوه‌ای

۵
از ۵
۵ مشارکت کننده