جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد مالایی

نام: زباد مالایی Malayan civet
نام علمی: Viverra tangalunga
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: زبادان
سرده: زبادگون‌ها
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن (۲۳/۰۳ تا ۵/۳۳۲ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌ها، کشتزارها و پیرامون روستاهای کشورهای اندونزی، مالزی، برونئی، فیلیپین و سنگاپور در جنوب شرق آسیا
زندگانی: ۵ تا ۱۵ سال (دربند ۱۲ سال)
سن بلوغ: ناشناخته
زادآوری: ۲ تا ۴ نوزاد
خوراک: همه‌چیزخواری همچون شکار پستانداران کوچک، پرندگان و تخم آنان، مار، قورباغه، حشرات، همچنین میوه و ریشه‌ی گیاهان و...
رنگ: خاکستری یا سبزه، با لکه‌های سیاه یا قهوه‌ای، همچنین دارای نوارهای سیاه و سفید در گردن و دُم
اندازه: وزن ۵ تا ۱۱ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۵۸ تا ۹۵ سانتی‌متر، دُم به درازای ۳۰ تا ۴۸ سانتی‌متر
ویژگی: زَبّاد یا سایوِت مالایی، جانوری به‌ریخت راسو، همچنین جانوری شب‌زی، تنهازیست و زمینی (ولی با توانایی بالا رفتن از درختان)، دارای توانایی دید در شب، همچنین دارای پاهایی کوتاه و دُمی بلند برای ترازمند کردن خود در هنگام راه رفتن بر روی شاخه‌ی درختان، دارای مشکی خوش‌بو به‌نام زَبّاد برای نشانه‌گذاری زیستگاه و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد مالایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد مالایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد مالایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد مالایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد مالایی

۵
از ۵
۳ مشارکت کننده