​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد کوچک هندی

نام: زباد کوچک هندی Small Indian civet
نام علمی: Viverricula indica
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: زبادان
سرده: Viverricula
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی پریابونین (۳۷/۲ تا ۳۳/۹ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌ها، بوته‌زارها و پیرامون روستاهای جنوب و جنوب شرق آسیا
زندگانی: در طبیعت ناشناخته (دربند ۲۰ سال)
سن بلوغ: ناشناخته
زادآوری: ۲ تا ۴ نوزاد (با ۶۵ تا ۶۹ روز زمان بارداری)
خوراک: همه‌چیزخواری همچون شکار پستانداران کوچک، پرندگان و تخم آنان، مارها، حشرات، همچنین میوه، لاشه‌ی جانوران و...
رنگ: خاکستری گراینده به قهوه‌ای تا قهوه‌ای گراینده به زرد کم‌رنگ، با لکه‌های سیاه یا قهوه‌ای، همچنین دارای نوارهای سیاه و سفید در دُم
اندازه: وزن ۲ تا ۴ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۵۳ تا ۵۸ سانتی‌متر، دُم به درازای ۳۸ تا ۴۳ سانتی‌متر
ویژگی: زَبّاد یا سایوِت کوچک هندی، گربه‌ای به‌ریخت راسو، همچنین جانوری شب‌زی، تنهازیست و زمینی (ولی با توانایی بالا رفتن از درختان)، دارای توانایی دید در شب، همچنین دارای پاهایی کوتاه و دُمی بلند برای ترازمند کردن خود در هنگام راه رفتن بر روی شاخه‌ی درختان، دارای مشکی خوش‌بو به‌نام زَبّاد برای نشانه‌گذاری زیستگاه و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد کوچک هندی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد کوچک هندی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد کوچک هندی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد کوچک هندی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد کوچک هندی

۰
از ۵
۰ مشارکت کننده