جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد بزرگ هندی

نام: زباد بزرگ هندی Large Indian civet
نام علمی: Viverra zibetha
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: زبادان
سرده: زبادگون‌ها
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن (۲۳/۰۳ تا ۵/۳۳۲ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌ها، بوته‌زارها و چمن‌زارهای جنوب و جنوب شرق آسیا
زندگانی: در طبیعت ناشناخته (دربند ۱۵ تا ۲۰ سال)
سن بلوغ: ناشناخته
زادآوری: ۲ تا ۴ نوزاد
خوراک: همه‌چیزخواری همچون شکار پستانداران کوچک، پرندگان و تخم آنان، مارمولک، قورباغه، حشرات، عقرب، ماهی و خرچنگ، همچنین میوه، زباله و...
رنگ: خاکستری یا سبزه، با لکه‌های سیاه یا قهوه‌ای، همچنین دارای نوارهای سیاه و سفید در گردن و دُم
اندازه: وزن ۳/۴ تا ۹/۲ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۵۰ تا ۹۵ سانتی‌متر، دُم به درازای ۳۸ تا ۵۹ سانتی‌متر
ویژگی: زَبّاد یا سایوِت بزرگ هندی، جانوری به‌ریخت راسو، همچنین جانوری شب‌زی، تنهازیست و زمینی (ولی با توانایی بالا رفتن از درختان)، دارای توانایی دید در شب، همچنین دارای پاهایی کوتاه و دُمی بلند برای ترازمند کردن خود در هنگام راه رفتن بر روی شاخه‌ی درختان، دارای مشکی خوش‌بو به‌نام زَبّاد برای نشانه‌گذاری زیستگاه، توانا به داشتن زیستگاهی میان ۲/۷ تا ۸/۸ کیلومتر مربع و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد بزرگ هندی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد بزرگ هندی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد بزرگ هندی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد بزرگ هندی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: زباد بزرگ هندی

۵
از ۵
۶ مشارکت کننده