جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه دماغه

نام: روباه دماغه Cape fox
نام علمی: Vulpes chama
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: سگ‌واران
خانواده: سگان
سرده: روباه‌ها
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن پسین (۱۱/۶۰۸ تا ۵/۳۳۲ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: منطقه‌های خشک و نیمه‌خشک کشورهای آفریقای جنوبی، لسوتو، نامیبیا و بوتسوانا در جنوب قاره‌ی آفریقا
زندگانی: ۱۰ سال
سن بلوغ: ۹ ماهگی
زادآوری: ۲ تا ۶ نوزاد (با ۵۱ تا ۵۳ روز زمان بارداری)
خوراک: همه‌چیزخواری همچون شکار پستانداران کوچک، پرندگان و تخم آنان، خزندگان، بی‌مهرگان و حشرات، همچنین میوه، لاشه‌ی جانوران و...
رنگ: خاکستری-نقره‌ای، با سر و پهلوهایی گراینده به سرخ
اندازه: وزن ۲/۵ تا ۴/۵ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۴۵ تا ۶۲ سانتی‌متر، دُم به درازای ۳۰ تا ۴۰ سانتی‌متر، بلندای بدن ۳۰ تا ۳۵ سانتی‌متر
ویژگی: روباه دماغه جانوری شب‌زی و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر، توانا به داشتن زیستگاهی میان ۱ تا ۴/۶ کیلومتر مربع و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه دماغه

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه دماغه

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه دماغه

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه دماغه

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه دماغه

۵
از ۵
۲ مشارکت کننده