​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه قطبی

نام: روباه قطبی Arctic fox
نام علمی: Vulpes lagopus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: سگ‌واران
خانواده: سگان
سرده: روباه‌ها
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن پسین (۱۱/۶۰۸ تا ۵/۳۳۲ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: منطقه‌های باز شمالگان (یا منطقه‌های قطبی شمال نیم‌کره‌ی شمالی)
زندگانی: ۳ تا ۶ سال (دربند ۱۶ سال)
سن بلوغ: ۱۰ ماهگی
زادآوری: ۵ تا ۸ نوزاد (گاه تا ۲۵ نوزاد) (با ۴۹ تا ۵۷ روز زمان بارداری)
خوراک: همه‌چیزخواری همچون شکار پستانداران کوچک، پستانداران دریایی همچون فُک، پرندگان و تخم آنان، ماهی، بی‌مهرگان و حشرات، همچنین گیاهان همانند میوه و جلبک، لاشه‌ی جانوران و...
رنگ: در زمستان سفید و در تابستان قهوه‌ای یا خاکستری
اندازه: وزن ۳ تا ۸ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۵۰ تا ۶۰ سانتی‌متر، دُم به درازای ۳۰ سانتی‌متر
ویژگی: روباه قطبی یا روباه سفید White fox یا روباه برفی Snow fox، جانوری شب‌زی و گروه‌زیست در دسته‌هایی کوچک، تک‌همسر، دارای گوش‌هایی کوچک برای کمتر بیرون راندن گرمای بدن، همچنین دارای خزی کلفت با توانایی زندگی در سرمای سخت و منفی ۷۰ درجه‌ی قطب شمال، دارای لانه‌هایی در زیر زمین به بزرگی ۳۰ متر مربع با ۴ تا ۸ دهانه و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه قطبی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه قطبی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه قطبی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه قطبی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه قطبی

۵
از ۵
۱ مشارکت کننده