​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه توله

نام: روباه توله Kit fox
نام علمی: Vulpes macrotis
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: سگ‌واران
خانواده: سگان
سرده: روباه‌ها
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن پسین (۱۱/۶۰۸ تا ۵/۳۳۲ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: منطقه‌های خشک و نیمه‌خشک جنوب غربی آمریکا و شمال و مرکز مکزیک
زندگانی: ۵ تا ۷ سال (دربند ۱۲ سال)
سن بلوغ: ۱۰ ماهگی
زادآوری: ۲ تا ۷ نوزاد (با ۴۹ تا ۵۶ روز زمان بارداری)
خوراک: همه‌چیزخواری همچون شکار پستانداران کوچک، پرندگان، خزندگان، بی‌مهرگان و حشرات، همچنین گاهی میوه، لاشه‌ی ماهیان و...
رنگ: خاکستری یا خاکستری گراینده به زرد با دُمی نوک سیاه
اندازه: وزن ۱/۶ تا ۲/۷ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۴۵ تا ۵۳ سانتی‌متر، دُم به درازای ۲۶ تا ۳۲ سانتی‌متر، بلندای بدن ۲۵ تا ۳۰ سانتی‌متر
ویژگی: روباه توله جانوری شب‌زی و گروه‌زیست در دسته‌هایی کوچک، تک‌همسر، دارای گوش‌هایی بزرگ به بلندای ۷ تا ۹/۵ سانتی‌متر برای خنک شدن بهتر و یافتن شکار، توانا به داشتن زیستگاهی میان ۲ تا ۱۱ کیلومتر مربع و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه توله

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه توله

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه توله

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه توله

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه توله

۵
از ۵
۱ مشارکت کننده