جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه تبتی

نام: روباه تبتی Tibetan fox
نام علمی: Vulpes ferrilata
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: سگ‌واران
خانواده: سگان
سرده: روباه‌ها
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن پسین (۱۱/۶۰۸ تا ۵/۳۳۲ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: بیابان‌های خشک و استپ‌های فلات‌های تَبَت و لَداخ در کشورهای چین و هند در قاره‌ی آسیا
زندگانی: ۸ تا ۱۰ سال
سن بلوغ: ۸ تا ۱۰ ماهگی
زادآوری: ۲ تا ۴ نوزاد (با ۵۰ تا ۶۰ روز زمان بارداری)
خوراک: شکار پستانداران کوچک همچون خرگوش و مارموت، پرندگان، مارمولک، همچنین لاشه‌ی جانوران و...
رنگ: قهوه‌ای گراینده به زرد تا سرخ کم‌رنگ در پاها و پشت، خاکستری در پهلوها و دُم و سفید در سینه و شکم
اندازه: وزن ۴ تا ۵/۵ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۶۰ تا ۷۰ سانتی‌متر، دُم به درازای ۲۹ تا ۴۰ سانتی‌متر
ویژگی: روباه تبتی یا روباه شنی تبتی Tibetan sand fox، جانوری شب‌زی و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه تبتی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه تبتی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه تبتی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه تبتی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه تبتی

۵
از ۵
۳ مشارکت کننده