جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه گوش‌خفاشی

نام: روباه گوش‌خفاشی Bat-eared fox
نام علمی: Otocyon megalotis
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: سگ‌واران
خانواده: سگان
سرده: Otocyon
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی چیبانین (۷۸۱ تا ۱۲۶ هزار سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: منطقه‌های خشک و نیمه‌خشک شرق و جنوب قاره‌ی آفریقا
زندگانی: ۶ تا ۱۴ سال
سن بلوغ: ۸ تا ۹ ماهگی
زادآوری: ۲ تا ۶ نوزاد (با ۶۰ تا ۷۰ روز زمان بارداری)
خوراک: شکار بی‌مهرگان و حشرات همچون موریانه (۸۰ تا ۹۰ درصد)، مورچه، ملخ، سوسک و جیرجیرک  (از برای داشتن دندان‌های کم‌توان برای شکار جانوران بزرگ‌تر)، گاهی شکار پستانداران کوچک، پرندگان و مارمولک، همچنین میوه‌ی گیاهان و...
رنگ: قهوه‌ای گراینده به زرد با موهای خاکستری، دارای پاها، پوزه و ماسکی سیاه‌رنگ
اندازه: وزن ۳ تا ۵/۵ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۴۶ تا ۶۶ سانتی‌متر، دُم به درازای ۲۳ تا ۳۴ سانتی‌متر، بلندای بدن ۳۰ تا ۴۰ سانتی‌متر
ویژگی: روباه گوش‌خفاشی جانوری شب‌زی و گروه‌زیست در دسته‌هایی کوچک، تک‌همسر، دارای گوش‌هایی بزرگ به بلندای ۱۱ تا ۱۳ سانتی‌متر برای خنک شدن بهتر و یافتن شکار و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه گوش‌خفاشی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه گوش‌خفاشی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه گوش‌خفاشی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه گوش‌خفاشی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه گوش‌خفاشی

۵
از ۵
۶ مشارکت کننده