جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی جنگلی

نام: گربه‌ی جنگلی Jungle cat
نام علمی: Felis chaus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: گربه‌ایان
زیرخانواده: گربه‌ایان کوچک
سرده: گربه‌ها
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی تورتونین (۱۱/۶۰۸ تا ۷/۲۴۶ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: تالاب‌ها، باتلاق‌ها، درختچه‌زارها و چمن‌زارهای مرکز، جنوب و جنوب شرق آسیا و منطقه‌های خاورمیانه و قفقاز
زندگانی: ۱۲ تا ۱۴ سال (دربند ۲۰ سال)
سن بلوغ: ۱۱ تا ۱۸ ماهگی
زادآوری: ۱ تا ۵ نوزاد (با ۶۳ تا ۶۶ روز زمان بارداری)
خوراک: شکار پستانداران کوچک همچون جربیل، خرگوش و موش، پرندگان، ماهیان، مارهای کوچک، حشرات و...
رنگ: شنی، قهوه‌ای گراینده به سرخ یا خاکستری
اندازه: وزن ۲ تا ۱۶ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۵۹ تا ۷۶ سانتی‌متر، دُم به درازای ۲۱ تا ۳۶ سانتی‌متر، بلندای بدن ۳۶ سانتی‌متر
ویژگی: گربه‌ی جنگلی یا گربه‌ی باتلاقی Swamp cat، جانوری تنهازیست و شب‌زی، شناگری توانا (می‌تواند تا ۱/۵ کیلومتر پیاپی شنا کند)، در بینایی و شنوایی بسیار نیرومند و دارای توانایی دید در شب، دارای سرعت ۳۲ کیلومتر بر ساعت، توانا به داشتن زیستگاهی میان ۴۵ تا ۱۸۰ کیلومتر مربع و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی جنگلی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی جنگلی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی جنگلی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی جنگلی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی جنگلی

۵
از ۵
۱ مشارکت کننده