جانوران مهره‌دار - پستانداران: کودکود

نام: کودکود Kodkod
نام علمی: Leopardus guigna
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: گربه‌ایان
زیرخانواده: گربه‌ایان کوچک
سرده: پلنگچه‌ها
پایندگی: گونه‌ی آسیب‌پذیر (VU) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی پلیستوسن (۲/۵۸ تا ۰/۰۱۱۷ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌های بارانی معتدل کشور شیلی و بخش‌هایی از آرژانتین
زندگانی: ۱۱ سال
سن بلوغ: ۲ سالگی
زادآوری: ۱ تا ۳ نوزاد (با ۷۲ تا ۷۸ روز زمان بارداری)
خوراک: شکار پرندگان همچون خروس کولی جنوبی، توکای نیم‌روزی، غاز و مرغ، جوندگان، مارمولک و...
رنگ: زرد گراینده به قهوه‌ای تا خاکستری-قهوه‌ای با لکه‌هایی تیره
اندازه: وزن ۲ تا ۲/۵ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۳۷ تا ۵۱ سانتی‌متر، دُم به درازای ۲۰ تا ۲۵ سانتی‌متر، بلندای بدن ۲۵ سانتی‌متر
ویژگی: کودکود از کوچک‌ترین گونه‌های گربه‌ی جهان، جانوری تنهازیست و شب‌زی، درخت‌نوردی بسیار خوب، در بینایی و شنوایی بسیار نیرومند و دارای توانایی دید در شب، توانا به داشتن زیستگاهی میان ۱/۱ تا ۲/۵ کیلومتر مربع و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: کودکود

جانوران مهره‌دار - پستانداران: کودکود

جانوران مهره‌دار - پستانداران: کودکود

جانوران مهره‌دار - پستانداران: کودکود

جانوران مهره‌دار - پستانداران: کودکود

۵
از ۵
۳ مشارکت کننده