جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه خرچنگ‌خوار

نام: روباه خرچنگ‌خوار Crab-eating fox
نام علمی: Cerdocyon thous
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: سگ‌واران
خانواده: سگان
زیرخانواده: سگیان
سرده: Cerdocyon
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی تورتونین (۱۱/۶۰۸ تا ۷/۲۴۶ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌ها و دشت‌های کشورهای آرژانتین، بولیوی، برزیل، کلمبیا، پاناما، پاراگوئه، اروگوئه و ونزوئلا در آمریکای جنوبی
زندگانی: در طبیعت ناشناخته (دربند ۱۱ سال)
سن بلوغ: ۹ ماهگی
زادآوری: ۱ تا ۲ نوزاد (با ۵۶ روز زمان بارداری)
خوراک: همه‌چیزخواری همچون شکار خرچنگ، جوندگان، پرندگان و تخم آنان، حشرات، مارمولک و همچنین میوه، لاشه‌ی جانوران و...
رنگ: قهوه‌ای گراینده به خاکستری با بخش‌هایی سرخ‌رنگ و دُمی با سر تیره
اندازه: وزن ۴/۵ تا ۷/۷ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۶۴ سانتی‌متر، دُم به درازای ۲۸/۵ سانتی‌متر، بلندای بدن ۵۰ سانتی‌متر
ویژگی: روباه خرچنگ‌خوار یا روباه جنگلی Forest fox جانوری شب‌زی و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر، توانا به داشتن زیستگاهی میان ۰/۶ تا ۰/۹ کیلومتر مربع و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه خرچنگ‌خوار

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه خرچنگ‌خوار

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه خرچنگ‌خوار

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه خرچنگ‌خوار

جانوران مهره‌دار - پستانداران: روباه خرچنگ‌خوار

۵
از ۵
۴ مشارکت کننده