جانوران مهره‌دار - پستانداران: سیاه‌گوش

نام: سیاه‌گوش Caracal
نام علمی: Caracal caracal
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: گربه‌ایان
زیرخانواده: گربه‌ایان کوچک
سرده: Caracal
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن (۲۳/۰۳ تا ۵/۳۳۲ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌ها و منطقه‌های ساوانا یا گَرم‌دشت قاره‌ی آفریقا، خاورمیانه، آسیای میانه و جنوب آسیا
زندگانی: ۱۰ تا ۱۲ سال (دربند تا ۱۶ سال)
سن بلوغ: ۱ سالگی
زادآوری: ۱ تا ۶ نوزاد (با ۲ تا ۳ ماه زمان بارداری)
خوراک: شکار جوندگان همچون خرگوش و موش، پرندگان، گاهی غزال، ایمپالا، کل بیشه و...
رنگ: قهوه‌ای گراینده به زرد تا سرخ یا شنی، با نواری سیاه‌رنگ (خط اشک) بر روی چهره از گوشه‌ی چشم تا بینی
اندازه: وزن ۷/۲ تا ۱۹ کیلوگرم برای نرها و ۷ تا ۱۵/۹ کیلوگرم برای ماده‌ها، سر و بدن به درازای ۷۸ تا ۱۰۸ سانتی‌متر برای نرها و ۷۱ تا ۱۰۳ سانتی‌متر برای ماده‌ها، دُم به درازای ۲۱ تا ۳۴ سانتی‌متر برای نرها و ۱۸ تا ۳۱/۵ سانتی‌متر برای ماده‌ها، بلندای بدن ۴۰ تا ۵۰ سانتی‌متر
ویژگی: سیاه‌گوش یا منگوله‌گوش یا کاراکال گربه‌ای تنهازیست و بیشتر شب‌زی، با گوش‌هایی نوک‌سیاه و تیز همانند گوش‌های وَشَق، دارای بزرگ‌ترین گوش‌ها در میان گربه‌سانان با موهایی سیاه‌رنگ به بلندای ۵ سانتی‌متر، توانا به داشتن زیستگاهی تا ۳۰۰ کیلومتر مربع و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: سیاه‌گوش

جانوران مهره‌دار - پستانداران: سیاه‌گوش

جانوران مهره‌دار - پستانداران: سیاه‌گوش

جانوران مهره‌دار - پستانداران: سیاه‌گوش

جانوران مهره‌دار - پستانداران: سیاه‌گوش

۵
از ۵
۳ مشارکت کننده