​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی پاسیاه

نام: گربه‌ی پاسیاه Black-footed cat
نام علمی: Felis nigripes
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: گربه‌ایان
زیرخانواده: گربه‌ایان کوچک
سرده: گربه‌ها
پایندگی: گونه‌ی آسیب‌پذیر (VU) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی تورتونین (۱۱/۶۰۸ تا ۷/۲۴۶ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: اِستِپ یا سبزدشت‌های خشک و ساوانا یا گَرم‌دشت‌های کشورهای آفریقای جنوبی، بوتسوانا، نامیبیا و زیمبابوه
زندگانی: ۱۰ سال (دربند تا ۱۵ سال)
سن بلوغ: ۹ ماهگی برای نرها و ۷ ماهگی برای ماده‌ها
زادآوری: ۱ تا ۲ نوزاد (با ۶۳ تا ۶۸ روز زمان بارداری)
خوراک: شکار جوندگان همچون موش، پرندگان کوچک، خزندگان، حشرات و...
رنگ: زرد گراینده به قهوه‌ای با لکه‌ها و نوارهای سیاه‌رنگ، همچنین دارای کف پایی سیاه‌رنگ
اندازه: وزن ۱/۶ تا ۲/۴ کیلوگرم برای نرها و ۱/۱ تا ۱/۶ کیلوگرم برای ماده‌ها، سر و بدن به درازای ۴۲ تا ۵۰ سانتی‌متر برای نرها و ۳۳ تا ۳۶ سانتی‌متر برای ماده‌ها، دُم به درازای ۱۵ تا ۲۰ سانتی‌متر برای نرها و ۱۵ تا ۱۷ سانتی‌متر برای ماده‌ها، بلندای بدن ۲۵ سانتی‌متر
ویژگی: گربه‌ی پاسیاه کوچک‌ترین گربه‌ی وحشی قاره‌ی آفریقا، جانوری تنهازیست و شب‌زی، دارای توانایی دید در شب و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی پاسیاه

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی پاسیاه

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی پاسیاه

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی پاسیاه

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی پاسیاه

۵
از ۵
۱ مشارکت کننده