جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی شنی

نام: گربه‌ی شنی Sand cat
نام علمی: Felis margarita
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: گربه‌ایان
زیرخانواده: گربه‌ایان کوچک
سرده: گربه‌ها
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی تورتونین (۱۱/۶۰۸ تا ۷/۲۴۶ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: بیابان‌های خاورمیانه، آسیای میانه و شمال آفریقا
زندگانی: ۴ تا ۹ سال (دربند تا ۱۳ سال)
سن بلوغ: ۹ تا ۱۴ ماهگی
زادآوری: ۲ تا ۳ نوزاد (با ۵۹ تا ۶۶ روز زمان بارداری)
خوراک: شکار خرگوش صحرایی قهوه‌ای، بزمجه‌ی بیابانی، ریگ‌ماهی (مارمولک)، افعی بیابانی، چکاوک هُدهُدی، حشرات و...
رنگ: شنی کم‌رنگ تا خاکستری روشن
اندازه: وزن ۱/۵ تا ۳/۴ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۳۹ تا ۵۲ سانتی‌متر، دُم به درازای ۲۳ تا ۳۱ سانتی‌متر، بلندای بدن ۲۴ تا ۳۶ سانتی‌متر
ویژگی: گربه‌ی شنی جانوری تنهازیست و شب‌زی، با توانایی دید در شب، دارای سری تخت و پهن، پاهایی کوتاه، گوش‌هایی بلند به بلندای ۵ تا ۷ سانتی‌متر، همچنین دارای سرعت ۳۰ تا ۴۰ کیلومتر بر ساعت و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی شنی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی شنی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی شنی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی شنی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی شنی

۵
از ۵
۵ مشارکت کننده