جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی کوهی آند

نام: گربه‌ی کوهی آند Andean mountain cat
نام علمی: Leopardus jacobita
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: گربه‌ایان
زیرخانواده: گربه‌ایان کوچک
سرده: پلنگچه‌ها
پایندگی: گونه‌ی در دسترس آسیب (EN) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی پلیستوسن (۲/۵۸ تا ۰/۰۱۱۷ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: بلندی‌های رشته‌کوه آند در کشورهای آرژانتین، شیلی، پرو و بولیوی در آمریکای جنوبی
زندگانی: ۹ سال (دربند تا ۱۶ سال)
سن بلوغ: ۲ سالگی
زادآوری: ۱ تا ۲ نوزاد
خوراک: شکار جوندگان همچون خرگوش، موش و چینچیلا، پرندگان و...
رنگ: خاکستری با لکه‌های قهوه‌ای یا سیاه‌رنگ
اندازه: وزن ۵/۵ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۵۷/۷ تا ۸۵ سانتی‌متر، دُم به درازای ۴۱ تا ۴۸ سانتی‌متر، بلندای بدن ۳۶ سانتی‌متر
ویژگی: گربه‌ی کوهی آند جانور مقدس مردمان سرخ‌پوست آیمارا و کچوا در آمریکای جنوبی، همچنین جانوری تنهازیست، دارای توانایی دید در شب و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی کوهی آند

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی کوهی آند

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی کوهی آند

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی کوهی آند

جانوران مهره‌دار - پستانداران: گربه‌ی کوهی آند

۵
از ۵
۴ مشارکت کننده