جانوران مهره‌دار - پستانداران: پلنگ ابری

نام: پلنگ ابری Clouded leopard
نام علمی: Neofelis nebulosa
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: گربه‌ایان
زیرخانواده: پلنگیان
سرده: نوگربه‌ها
پایندگی: گونه‌ی آسیب‌پذیر (VU) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی پلیستوسن (۲/۵۸ تا ۰/۰۱۱۷ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌های دامنه‌های رشته‌کوه هیمالیا در نپال، بوتان و هند، میانمار، جنوب شرقی بنگلادش، تایلند، جزیره‌مانند مالزی و شرق چین در شرق قاره‌ی آسیا
زندگانی: ۷ سال (دربند تا ۱۱ سال)
سن بلوغ: ۲ تا ۳ سالگی
زادآوری: ۱ تا ۵ نوزاد (با ۹۳ روز زمان بارداری)
خوراک: شکار ماکاک دم‌خوکی جنوبی، گوزن، چشم‌گرد تنبل بنگال، تشی دم‌فرچه‌ای آسیایی، پولک‌پوست سوندا و...
رنگ: زرد با لکه‌هایی بزرگ و نابه‌سامان به رنگ خاکستری تیره در کناره‌ها و کم‌رنگ‌تر در میانه
اندازه: وزن ۱۱/۵ تا ۲۳ کیلوگرم، سر و بدن به درازای ۸۱ تا ۱۰۸ سانتی‌متر برای نرها و ۶۸ تا ۹۴ سانتی‌متر برای ماده‌ها، دُم به درازای ۷۴ تا ۹۱ سانتی‌متر برای نرها و ۶۱ تا ۸۲ سانتی‌متر برای ماده‌ها، بلندای بدن ۵۰ تا ۵۵ سانتی‌متر
ویژگی: پلنگ ابری جانوری تنهازیست و بیشتر شب‌زی، توانمند به بالا رفتن از درختان با سرعت فراوان و ترازمند کردن خود با دُم بلند در هنگام راه رفتن بر روی شاخه‌ها، توانا به داشتن زیستگاهی میان ۳۰ تا ۵۰ کیلومتر مربع و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: پلنگ ابری

جانوران مهره‌دار - پستانداران: پلنگ ابری

جانوران مهره‌دار - پستانداران: پلنگ ابری

جانوران مهره‌دار - پستانداران: پلنگ ابری

جانوران مهره‌دار - پستانداران: پلنگ ابری

۵
از ۵
۸ مشارکت کننده