​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پستانداران: ببر هندوچین

نام: ببر هندوچین Indochinese tiger
نام علمی: Panthera tigris tigris
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: گوشت‌خوارسانان
زیرراسته: گربه‌سانان
خانواده: گربه‌ایان
زیرخانواده: پلنگیان
سرده: پلنگ‌مانندها
پایندگی: گونه‌ی در دسترس آسیب (EN) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن پسین (۱۱/۶۰۸ تا ۵/۳۳۲ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌های کوهستانی کشورهای تایلند، میانمار، ویتنام و لائوس در جنوب شرق آسیا
زندگانی: ۱۵ سال (دربند تا ۲۵ سال)
سن بلوغ: ۵ سالگی برای نرها و ۳/۵ سالگی برای ماده‌ها
زادآوری: ۱ تا ۵ نوزاد (با ۳ تا ۴ ماه زمان بارداری)
خوراک: شکار گوزن، آهو، سرو (بز)، بنتنگ (گاو)، گاومیش هندی، گراز، خارپشت، میمون و...
رنگ: سرخ-نارنجی روشن در پشت و سفید در سینه و شکم، با خط‌های عمودی به رنگ قهوه‌ای تیره تا سیاه
اندازه: وزن ۱۵۰ تا ۱۹۵ کیلوگرم برای نرها و ۱۰۰ تا ۱۳۰ کیلوگرم برای ماده‌ها، سر، بدن و دُم به درازای ۲۵۵ تا ۲۸۵ سانتی‌متر برای نرها و ۲۳۰ تا ۲۵۵ سانتی‌متر برای ماده‌ها
ویژگی: ببر هندوچین شناگری توانا، دارای اندامی ماهیچه‌ای و چالاک و پاهایی نیرومند، همچنین دارای بلندترین دندان نیش در میان درندگان با ۷/۵ تا ۱۰ سانتی‌متر بلندا و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: ببر هندوچین

جانوران مهره‌دار - پستانداران: ببر هندوچین

جانوران مهره‌دار - پستانداران: ببر هندوچین

جانوران مهره‌دار - پستانداران: ببر هندوچین

جانوران مهره‌دار - پستانداران: ببر هندوچین

۵
از ۵
۳ مشارکت کننده