جانوران مهره‌دار - پستانداران: فیل آسیایی

نام: فیل آسیایی Asian elephant
نام علمی: Elephas maximus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: فیل‌سانان
خانواده: فیلان
سرده: آسیافیل
پایندگی: گونه‌ی در دسترس آسیب (EN) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی پلیوسن (۵/۳۳۲ تا ۲/۵۶ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌ها، چمن‌زارها و بوته‌زارها قاره‌مانند هند و جنوب شرقی آسیا
زندگانی: ۶۰ سال (دربند تا ۸۰ سال)
سن بلوغ: ۱۷ سالگی
زادآوری: ۱ نوزاد (با ۱۸ تا ۲۲ ماه زمان بارداری)
خوراک: گیاهان
رنگ: خاکستری
اندازه: وزن ۴ تن برای نرها و ۲/۷ تن برای ماده‌ها، بدن به درازای ۵/۵ تا ۶/۵ و بلندای ۲/۴ تا ۲/۷۵ متر، خرطومی به درازای ۱/۵ تا ۲ متر وعاج‌هایی به درازای ۱/۵ متر
ویژگی: فیل آسیایی دومین گونه‌ی بزرگ فیل‌ها پس از فیل بیشه‌ی آفریقایی، دارای خرطومی برای انجام کارهایی همچون خوردن، آشامیدن، بوییدن، صدا کردن، نوازش، دم و بازدم، چیدن میوه و برگ درختان، برداشتن بار تا ۳۵۰ کیلوگرم، همچنین دارای ۲ عاج یا ۲ دندان پیش برای انجام کارهایی همچون جنگیدن، خوردن، کندن زمین برای دسترسی به آب یا ریشه‌ی درختان، جابه‌جایی بارهای سنگین همچون تنه‌ی درختان، دارای پوستی سخت با کلفتی ۳ سانتی‌متر و مغزی پیشرفته با ۴/۵ تا ۵/۵ کیلوگرم برابر با ۳ تا ۴ برابر مغز آدمی، همچنین دارای بزرگ‌ترین حنجره و دیافراگم برای تولید آواهای بلند در میان جانوران خشکی‌زی و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: فیل آسیایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: فیل آسیایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: فیل آسیایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: فیل آسیایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: فیل آسیایی

۵
از ۵
۱۴ مشارکت کننده