​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پستانداران: فیل جنگلی آفریقایی

نام: فیل جنگلی آفریقایی African forest elephant
نام علمی: Loxodonta cyclotis
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پستانداران
راسته: فیل‌سانان
خانواده: فیلان
سرده: فیل آفریقایی
پایندگی: گونه‌ی رو به نابودی (CR) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی پلیوسن (۵/۳۳۲ تا ۲/۵۶ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: پهنه‌ی جنگل‌های نمناک غرب قاره‌ی آفریقا و رود کنگو
زندگانی: ۶۵ تا ۷۰ سال
سن بلوغ: ۱۵ سالگی
زادآوری: ۱ نوزاد (با ۲۲ ماه زمان بارداری)
خوراک: گیاهان
رنگ: خاکستری
اندازه: وزن ۲ تا ۴ تن، درازای ۵/۵ تا ۷/۵ متر، بلندای ۲/۴ تا ۳ متر، خرطومی به درازای ۱/۵ تا ۲ متر، عاج‌هایی به درازای ۱/۵ متر
ویژگی: فیل جنگلی آفریقایی کوچک‌ترین گونه از ۳ گونه‌ی فیل زنده‌ی روی زمین، جانوری اجتماعی در گله‌هایی با ۲۰ فیل، دارای خرطومی برای انجام کارهایی همچون خوردن، آشامیدن، بوییدن، صدا کردن، نوازش، دم و بازدم، چیدن میوه و برگ درختان، برداشتن بار تا ۳۵۰ کیلوگرم، همچنین دارای ۲ عاج یا ۲ دندان پیش برای انجام کارهایی همچون جنگیدن، خوردن، کندن زمین برای دسترسی به آب یا ریشه‌ی درختان، جابه‌جایی بارهای سنگین همچون تنه‌ی درختان، دارای پوستی سخت با کلفتی ۲/۵ سانتی‌متر و مغزی پیشرفته با ۴/۵ تا ۵/۵ کیلوگرم برابر با ۳ تا ۴ برابر مغز آدمی، همچنین دارای بزرگ‌ترین حنجره و دیافراگم برای تولید آواهای بلند در میان جانوران خشکی‌زی و...

جانوران مهره‌دار - پستانداران: فیل جنگلی آفریقایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: فیل جنگلی آفریقایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: فیل جنگلی آفریقایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: فیل جنگلی آفریقایی

جانوران مهره‌دار - پستانداران: فیل جنگلی آفریقایی

۵
از ۵
۵ مشارکت کننده