جانوران مهره‌دار - پرندگان: کرکس کلاه‌پوش

نام: کرکس کلاه‌پوش Hooded vulture
نام علمی: Necrosyrtes monachus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: Necrosyrtes
پایندگی: گونه‌ی رو به نابودی (CR) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی ائوسن (۵۵/۸ تا ۳۳/۹ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌ها، درختستان‌های باز، منطقه‌های نیمه‌بیابانی، ساوانا یا گَرم‌دشت‌ها و چمن‌زارهای زیر صحرای بزرگ آفریقا
زندگانی: ۲۰ تا ۳۰ سال
سن بلوغ: ناشناخته
زادآوری: ۱ تخم (با ۴۸ تا ۵۴ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: لاشه‌ی جانوران، بی‌مهرگان و حشرات و...
رنگ: قهوه‌ای تیره، با سر و گردنی به‌رنگ سفید گراینده به صورتی تا سرخ
اندازه: وزن ۱/۵ تا ۲/۶ کیلوگرم، بدن به درازای ۶۲ تا ۷۲ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱/۵ تا ۱/۸ متر
ویژگی: کرکس کلاه‌پوش پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری در کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر، دارای سرعت پروازی تا ۴۸ کیلومتر بر ساعت، پرنده‌ای سودمند با توانایی پاک‌سازی زمین از بیماری و گندیدگی با خوردن لاشه‌ی جانوران، دارای سر و گردنی بی‌پَر برای پایین نگاه داشتن دمای بدن و جلوگیری از آلوده شدن در هنگام خوردن لاشه، با گردنی بلند و باریک با پَرهای بلند و شنل‌مانند در پیرامون آن، دارای پرهای کُرکی در پشت سر و گردن و نوکی باریک و بلند و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: کرکس کلاه‌پوش

جانوران مهره‌دار - پرندگان: کرکس کلاه‌پوش

جانوران مهره‌دار - پرندگان: کرکس کلاه‌پوش

جانوران مهره‌دار - پرندگان: کرکس کلاه‌پوش

جانوران مهره‌دار - پرندگان: کرکس کلاه‌پوش

۰
از ۵
۰ مشارکت کننده