جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دریایی استلر

نام: عقاب دریایی استلر Steller's sea eagle
نام علمی: Haliaeetus pelagicus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: عقاب دریایی
پایندگی: گونه‌ی آسیب‌پذیر (VU) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن میانه (۱۵/۹۷ تا ۱۱/۶۰۸ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: درختستان‌های پیرامون کرانه‌های اقیانوس آرام در شمال شرقی آسیا، به‌ویژه جزیره‌مانند کامچاتکا (شرق کشورهای روسیه، چین، ژاپن، کره‌ی شمالی و جنوبی)
زندگانی: ۲۰ تا ۲۵ سال
سن بلوغ: ۶ تا ۷ سالگی
زادآوری: ۱ تا ۳ تخم (با ۳۹ تا ۴۵ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار ماهی همچون ماهی آزاد، قِزِل‌آلا و گرگ‌ماهی برینگ، پرندگان به‌ویژه گونه‌های آبزی همانند کاکایی، سینه‌سفید، ماهی‌گیرک و باکلان لجه‌ای، پستانداران کوچک، همچنین لاشه‌ی جانوران و...
رنگ: قهوه‌ای تیره تا سیاه، با تاج، شانه‌ها، ران‌ها و دُمی سفید، دارای نوک، نوک‌پایه، پاها و چشمانی زرد رنگ
اندازه: وزن ۴/۹ تا ۶/۸ کیلوگرم برای نرها و ۶/۲ تا ۹/۵ کیلوگرم برای ماده‌ها، بدن به درازای ۸۵ تا ۱۰۵ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱/۹ تا ۲/۵ متر
ویژگی: عقاب دریایی اِستِلِر سنگین‌ترین عقاب جهان و بزرگ‌ترین پرنده‌ی سرده‌ی عقاب‌های دریایی، پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری در کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر، دارای نوکی بزرگ و خمیده، همچنین دارای بینایی بسیار خوب و پاها و بال‌هایی نیرومند و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دریایی استلر

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دریایی استلر

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دریایی استلر

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دریایی استلر

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب دریایی استلر

 

۵
از ۵
۶ مشارکت کننده