جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب جنگلی

نام: غراب جنگلی Forest raven
نام علمی: Corvus tasmanicus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: گنجشک‌سانان
خانواده: کلاغان
سرده: کلاغ
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن پسین (۱۱/۶۰۸ تا ۵/۳۳۲ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌ها، کوه‌ها، کرانه‌های دریا، روستاها و شهرهای جنوب شرقی استرالیا به‌ویژه جزیره و ایالت تاسمانی
زندگانی: ناشناخته
سن بلوغ: ۳ سالگی
زادآوری: ۳ تا ۵ تخم (با ۲۰ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: همه‌چیزخواری همچون شکار بی‌مهرگان و حشرات، پستانداران و خزندگان کوچک، تخم و جوجه‌ی پرندگان، همچنین لاشه‌ی جانوران و ماهیان، دانه و میوه‌ی گیاهان، زباله و...
رنگ: سیاه با درخشندگی آبی یا سبز، دارای چشمانی سفید رنگ
اندازه: وزن ۶۵۰ گرم، بدن به درازای ۵۰ تا ۵۳ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۹۱ تا ۱۱۱ سانتی‌متر
ویژگی: غُراب جنگلی یا غُراب تاسمانی Tasmanian raven، پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست یا جفتی، ولی در منطقه‌های دارای خوراک فراوان در دسته‌هایی بزرگ، همچنین پرنده‌ای باهوش و تک‌همسر، دارای نوک و پاهایی نیرومند و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب جنگلی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب جنگلی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب جنگلی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب جنگلی

جانوران مهره‌دار - پرندگان: غراب جنگلی

۵
از ۵
۲ مشارکت کننده