جانوران مهره‌دار - پرندگان: سارگپه‌ی دم‌کوتاه

نام: سارگپه‌ی دم‌کوتاه Short-tailed hawk
نام علمی: Buteo brachyurus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: سارگپه‌ها
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی الیگوسن (۳۳/۹ تا ۲۳/۰۳ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: درختستان‌های ساوانا یا گَرم‌دشت و درختستان‌های نزدیک آب جنوب آمریکای شمالی، سراسر آمریکای مرکزی و شمال آمریکای جنوبی
زندگانی: ناشناخته
سن بلوغ: ناشناخته
زادآوری: ۱ تا ۳ تخم (با ۳۴ تا ۳۹ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار پرندگان کوچک همچون چرخ‌ریسکیان، بلدرچین، سیاه‌مرغ، زاغ، سیاه‌پره و چکاوک، پستانداران کوچک، خزندگان، بی‌مهرگان و حشرات و...
رنگ: گونه‌ی تیره قهوه‌ای در پشت و شکم و گونه‌ی روشن قهوه‌ای در پشت و سفید در شکم، با نوک‌پایه و پاهایی زرد رنگ
اندازه: وزن ۳۹۲ گرم برای نرها و ۵۱۵ گرم برای ماده‌ها، بدن به درازای ۳۹ تا ۴۴ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۸۳ تا ۱۰۳ سانتی‌متر
ویژگی: سارگپه‌ی دم‌کوتاه پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری در کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر، دارای نوکی بزرگ و خمیده، همچنین دارای بینایی بسیار خوب و پاها و بال‌هایی نیرومند، دارای آشیانه‌هایی با ژرفای ۳۰ و پهنای ۶۰ تا ۷۰ سانتی‌متر و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: سارگپه‌ی دم‌کوتاه

جانوران مهره‌دار - پرندگان: سارگپه‌ی دم‌کوتاه

جانوران مهره‌دار - پرندگان: سارگپه‌ی دم‌کوتاه

جانوران مهره‌دار - پرندگان: سارگپه‌ی دم‌کوتاه

جانوران مهره‌دار - پرندگان: سارگپه‌ی دم‌کوتاه

۵
از ۵
۵ مشارکت کننده