جانوران مهره‌دار - پرندگان: جیجاق سرسیاه

نام: جیجاق سرسیاه Black-headed jay
نام علمی: Garrulus lanceolatus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: گنجشک‌سانان
خانواده: کلاغان
سرده: جیجاق‌های جیرجیری
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن میانه (۱۵/۹۷ تا ۱۱/۶۰۸ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: درختستان‌ها و زمین‌های باز پیرامون رشته‌کوه هیمالیا در جنوب آسیا (شرق افغانستان، شمال هند، نپال و بوتان)
زندگانی: ناشناخته
سن بلوغ: ناشناخته
زادآوری: ۳ تا ۵ تخم (با ۱۶ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار بی‌مهرگان و حشرات، همچنین دانه و میوه‌ی گیاهان، گاهی تخم و جوجه‌ی پرندگان و...
رنگ: قهوه‌ای-خاکستری با سری سیاه، دارای نوارهای آبی و سیاه بر روی دُم و بال‌ها، همچنین دارای پرهایی سفید و نیزه‌مانند با نوک گرد در گلو
اندازه: وزن ۸۴ تا ۱۰۴ گرم، بدن به درازای ۳۳ سانتی‌متر
ویژگی: جیجاق سرسیاه یا جیجاق نیزه‌ای Lanceolated jay، پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست یا جفتی، ولی در منطقه‌های دارای خوراک فراوان در دسته‌های کوچک، همچنین پرنده‌ای باهوش و تک‌همسر و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: جیجاق سرسیاه

جانوران مهره‌دار - پرندگان: جیجاق سرسیاه

جانوران مهره‌دار - پرندگان: جیجاق سرسیاه

جانوران مهره‌دار - پرندگان: جیجاق سرسیاه

جانوران مهره‌دار - پرندگان: جیجاق سرسیاه

۵
از ۵
۸ مشارکت کننده