​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پرندگان: کلاغ شمال غرب

نام: کلاغ شمال غرب Northwestern crow
نام علمی: Corvus caurinus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: گنجشک‌سانان
خانواده: کلاغان
سرده: کلاغ
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن پسین (۱۱/۶۰۸ تا ۵/۳۳۲ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: کرانه‌های جنوبی آلاسکا و کرانه‌های غربی کانادا
زندگانی: ۱۲ تا ۱۷ سال
سن بلوغ: ۱۵ تا ۲۰ ماهگی
زادآوری: ۳ تا ۶ تخم (با ۱۷ تا ۲۰ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: همه‌چیزخواری همچون شکار ماهی، صدف، بی‌مهرگان و حشرات، تخم و جوجه‌ی پرندگان، همچنین لاشه‌ی جانوران، دانه و میوه‌ی گیاهان، زباله و...
رنگ: سیاه با درخشندگی آبی-بنفش، دارای پاها و نوکی سیاه
اندازه: وزن ۳۴۰ تا ۴۴۰ گرم، بدن به درازای ۴۲ تا ۴۵ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۹۹ سانتی‌متر
ویژگی: کلاغ شمال غرب پرنده‌ای روزگرد و گروه‌زیست در دسته‌هایی کوچک، همچنین پرنده‌ای باهوش و تک‌همسر، دارای نوکی بزرگ و پاهایی نیرومند، همچنین دارای سرعت پروازی ۳۰ کیلومتر بر ساعت و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: کلاغ شمال غرب

جانوران مهره‌دار - پرندگان: کلاغ شمال غرب

جانوران مهره‌دار - پرندگان: کلاغ شمال غرب

جانوران مهره‌دار - پرندگان: کلاغ شمال غرب

جانوران مهره‌دار - پرندگان: کلاغ شمال غرب

۵
از ۵
۲ مشارکت کننده