​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب ورو

نام: عقاب ورو Verreaux's eagle
نام علمی: Aquila verreauxii
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: عقاب
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن میانه (۱۵/۹۷ تا ۱۱/۶۰۸ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: منطقه‌های خشک کوهستانی و تپه‌ای جنوب و شرق آفریقا و جنوب شرقی منطقه‌ی خاورمیانه
زندگانی: ۱۶ سال
سن بلوغ: ۳ تا ۵ سالگی
زادآوری: ۱ تا ۳ تخم (با ۴۳ تا ۴۷ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار پستانداران کوچک همچون خرگوش کوهی، سنجاب و دُم‌عصایی، پرندگان همانند سیاه‌خروس، مرغ شاخ‌دار و کبوتر و...
رنگ: سیاه، دارای نوک‌پایه، دور چشم و پاهایی زرد و چشمانی قهو‌ه‌ای رنگ
اندازه: وزن ۳ تا ۴/۲ کیلوگرم برای نرها و ۳/۱ تا ۷ کیلوگرم برای ماده‌ها، بدن به درازای ۷۵ تا ۹۶ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱۸۱ تا ۲۳۰ سانتی‌متر
ویژگی: عقاب وِرو پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری در کنار همسر و فرزندان، تک‌همسر، عقابی بزرگ و تنومند، دارای نوکی بزرگ و خمیده، همچنین دارای بینایی بسیار خوب و پاها و بال‌هایی نیرومند، دارای آشیانه‌هایی بزرگ با ژرفای ۲۰۰ و پهنای ۱۸۰ سانتی‌متر، توانا به داشتن زیستگاهی تا ۱۱ کیلومتر مربع و...
-----
بن‌مایه: فرتورچین (https://farturchin.com)

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب ورو

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب ورو

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب ورو

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب ورو

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب ورو

۵
از ۵
۱ مشارکت کننده