جانوران مهره‌دار - پرندگان: جیجاق پینیون

نام: جیجاق پینیون Pinyon jay
نام علمی: Gymnorhinus cyanocephalus
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: گنجشک‌سانان
خانواده: کلاغان
سرده: Gymnorhinus
پایندگی: گونه‌ی آسیب‌پذیر (VU) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن میانه (۱۵/۹۷ تا ۱۱/۶۰۸ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌های غرب آمریکای شمالی
زندگانی: ۱۱ تا ۱۵ سال
سن بلوغ: ۱ تا ۲ سالگی
زادآوری: ۳ تا ۵ تخم (با ۱۶ تا ۱۸ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار بی‌مهرگان و حشرات، نرم‌تنان و بندپایان، همچنین دانه و میوه‌ی گیاهان همچون دانه‌ی کاج پینیون و...
رنگ: خاکستری گراینده به آبی با پاها و نوکی سیاه‌رنگ
اندازه: وزن ۱۰۰ تا ۱۱۰ گرم، بدن به درازای ۲۶ تا ۲۹ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۴۶ سانتی‌متر
ویژگی: جیجاق پینیون پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست یا جفتی، ولی در منطقه‌های دارای خوراک فراوان در دسته‌هایی با ۲۵۰ تا ۵۰۰ جیجاق، همچنین پرنده‌ای باهوش و تک‌همسر و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: جیجاق پینیون

جانوران مهره‌دار - پرندگان: جیجاق پینیون

جانوران مهره‌دار - پرندگان: جیجاق پینیون

جانوران مهره‌دار - پرندگان: جیجاق پینیون

جانوران مهره‌دار - پرندگان: جیجاق پینیون

۵
از ۵
۴ مشارکت کننده