جانوران مهره‌دار - پرندگان: زاغی سبز جاوه

نام: زاغی سبز جاوه Javan green magpie
نام علمی: Cissa thalassina
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: گنجشک‌سانان
خانواده: کلاغان
سرده: زاغی‌های دم‌کوتاه
پایندگی: گونه‌ی رو به نابودی (CR) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی میوسن میانه (۱۵/۹۷ تا ۱۱/۶۰۸ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌های کوهستانی غرب جزیره‌ی جاوه‌ی اندونزی
زندگانی: ناشناخته
سن بلوغ: ناشناخته
زادآوری: ۱ تا ۲ تخم (با ۲۰ تا ۲۱ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار بی‌مهرگان و حشرات، خزندگان، موش، قورباغه، تخم و جوجه‌ی پرندگان، گاهی ماهی، همچنین دانه و میوه‌ی گیاهان و...
رنگ: سبز با ماسکی سیاه‌رنگ، همچنین نوک، پاها و بخشی از بال‌ها سرخ‌رنگ
اندازه: وزن ۱۲۴ تا ۱۳۰ گرم، بدن به درازای ۲۴ تا ۳۰ سانتی‌متر
ویژگی: زاغی سبز جاوه پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست یا جفتی، ولی در منطقه‌های دارای خوراک فراوان در دسته‌های بزرگ، همچنین پرنده‌ای باهوش و تک‌همسر و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: زاغی سبز جاوه

جانوران مهره‌دار - پرندگان: زاغی سبز جاوه

جانوران مهره‌دار - پرندگان: زاغی سبز جاوه

جانوران مهره‌دار - پرندگان: زاغی سبز جاوه

جانوران مهره‌دار - پرندگان: زاغی سبز جاوه

۵
از ۵
۶ مشارکت کننده