​​وب‌سایت شخصی فرتورچین

Forturchin Personal Website

لوگو فرتورچین

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب مارخور سینه‌سیاه

نام: عقاب مارخور سینه‌سیاه Black-chested snake eagle
نام علمی: Circaetus pectoralis
فرمان‌رو: جانوران
شاخه: طنابداران
رده: پرندگان
راسته: بازسانان
خانواده: بازان
سرده: عقاب مارخور
پایندگی: گونه‌ی با کم‌ترین نگرانی (LC) (بر پایه‌ی سیاهه‌ی سرخ IUCN)
زمان زیست: دوره‌ی پلیوسن (۵/۳۳۲ تا ۲/۵۶ میلیون سال پیش) تا دوره‌ی هولوسن (۱۱۷۰۰ سال پیش تاکنون)
زیستگاه: جنگل‌ها تا بیابان‌های جنوب و شرق قاره‌ی آفریقا
زندگانی: ناشناخته
سن بلوغ: ۳ تا ۴ سالگی
زادآوری: ۱ تخم (با ۵۲ روز زمان جوجه‌کشی)
خوراک: شکار خزندگانی همچون مار (به‌ویژه مارهای زهردار با درازای ۸۰ سانتی‌متر) و مارمولک، پستانداران کوچک، قورباغه‌ها و...
رنگ: سیاه یا قهوه‌ای تیره در سر، سینه و پشت و سفید در شکم
اندازه: وزن ۱/۲ تا ۲/۳ کیلوگرم، بدن به درازای ۶۳ تا ۷۱ سانتی‌متر، بازه‌ی میان دو سر بال‌ها ۱۶۰ تا ۱۸۵ سانتی‌متر
ویژگی: عقاب مارخور سینه‌سیاه پرنده‌ای روزگرد و تنهازیست، ولی در زمان زادآوری در کنار جفت و فرزندان، تک‌همسر، دارای نوکی بزرگ و خمیده، همچنین دارای پاهایی با پوست کلفت محافظی طبیعی در برابر گزش مارها، پرنده‌ای توانا با بینایی بسیار خوب و پاها و بال‌هایی نیرومند و...

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب مارخور سینه‌سیاه

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب مارخور سینه‌سیاه

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب مارخور سینه‌سیاه

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب مارخور سینه‌سیاه

جانوران مهره‌دار - پرندگان: عقاب مارخور سینه‌سیاه

۵
از ۵
۳ مشارکت کننده